Desk | interieur & ontwerp

Wie is DESK?

Barbara De Smedt uit Zele is de drijvende kracht achter DESK Interieur en Ontwerp. Met veel zin voor ondernemerschap, richtte ze DESK op in 2012 waarmee ze sindsdien al verschillende projecten realiseerde. Je kan Barbara het best omschrijven als een creatieve duizendpoot, een geboren organisator en mama van twee.

Na haar studies interieurarchitectuur te Sint Lucas in Gent, ging Barbara in 2012 aan de slag bij architectenbureau Chiapparo dat zich voornamelijk richt op woning- en kantoorbouw. Bij Chiapparo kon ze haar passie voor zowel interieurontwerp als -architectuur combineren en leerde ze bovendien in de praktijk projecten van A-Z te coördineren.

Waarvoor kan je bij DESK terecht?

DESK realiseert een uitgebreid scala aan interieur projecten, zowel voor particuliere als KMO klanten. Hierbij biedt DESK van bij de start een luisterend oor en advies strevend naar een uniek eindresultaat op jouw maat. Je verhaal en persoonlijkheid staan hierbij steeds centraal.

“Home is not a place, it’s a feeling”

“ Mijn creativiteit, brede kennis van materialen, stiptheid en oog voor schoonheid bouwen mee aan jouw verhaal. Mijn persoonlijke begeleiding maakt het mogelijk het beste uit elk ontwerp te halen, volledig in jouw stijl en rekening houdend met jouw budget.

Ik kijk er naar uit met jou aan de slag te gaan om je droomproject te realiseren. Ik sta je ook graag persoonlijk te woord om mijn werkwijze verder toe te lichten. “

Voor een overzicht van DESK’s diverse portfolio, inclusief woon- en kantoorgebouw, retail design, renovatie en nieuwbouw, kunt u hier terecht.